-50 % na MySun termostate pri kupnji IR panela ili podnog grijanja.

Sažetak košarice

Košarica je prazna

Artikl je dodan u košaricu

Košarica je prazna

Obročno plaćanje već od 10 € mjesečno. Trenutačno odobrenje

LeanPayCards

Korisnik

Zaboravili ste lozinku?

Još nemate račun?

Registrirani korisnici imaju pristup prethodnim narudžbama.

Izradi račun
Loading ...

Profesionalna montaža

U sklopu naše ponude nudimo i profesionalnu montažu IC panela i IC podnog grijanja. Ova usluga posebno je dobrodošla za veće projekte, primjerice za ugradnju sustava električnog grijanja u cijelu kuću. Montaže se odvijaju relativno brzo i bez većih građevinskih radova.

IC paneli

Cijena montaže jednog IC panela je 85 EUR + PDV. 

IC podno grijanje

U praksi montažu električnog IC podnog grijanja često radi keramičar ili majstor za podne obloge, posebno kad se radi o adaptacijama ili renovacijama pojedinačnih prostorija, npr. kupaonice. Na taj se način projekt ubrzava, a ujedno izbjegavate dodatno čekanje raznih majstora. Posebna usluga ugradnje električnog podnog grijanja posebno ima smisla kod većih projekata, primjerice kad je potrebna ugradnja sustava grijanja u cijelom objektu (kuća, stan, vikendica, uredi…). Slobodno nam se obratite za više informacija o usluzi postavljanja električnog podnog grijanja i rado ćemo vam pomoći.

Projekt >>ključ u ruke<<

Naši stručnjaci mogu za vas izvesti cijeli projekt:

  • Savjeti za odabir najboljeg sustava grijanja za vas
  • Projektiranje*
  • Montaža

*Izračun radimo besplatno. Izrada projekta prema vašem tlocrtu, koji se u praksi najčešće upotrebljava kod planiranja ugradnje električnog podnog grijanja, plaća se 100 EUR pri prihvaćanju informativne ponude te se odbija od konačne cijene narudžbe pri kupnji sustava grijanja.