-50 % na MySun termostate pri kupnji IR panela ili podnog grijanja.

Sažetak košarice

Košarica je prazna

Artikl je dodan u košaricu

Košarica je prazna

Obročno plaćanje već od 10 € mjesečno. Trenutačno odobrenje

LeanPayCards

Korisnik

Zaboravili ste lozinku?

Još nemate račun?

Registrirani korisnici imaju pristup prethodnim narudžbama.

Izradi račun
Loading ...

O nama

MySun je registrirani brend tvrtke Koop trgovina d.o.o. koja već više od 30 godina pruža rješenja u području industrije, građevinarstva i grijanja. Danas naše materijale i artikle upotrebljavaju jedni od najvećih proizvođača mobilnih kućica, kamp-kućica, kampera, plovila, kućanskih aparata i visokotehnološke stolarije na našem tržištu.

Tvrtka Koop trgovina d.o.o.

Zajedno do pravih rješenja

Za razliku od mnogih drugih ponuđača, Koop nudi optimalna rješenja koja najbolje odgovaraju individualnim potrebama kupaca. Podrška kupcima i poslovnim partnerima iznimno nam je važna, stoga u svim prodajnim odjelima savjetujemo, testiramo i omogućujemo pouzdanu podršku pri isporuci i kupnji. 

Danas Koop ima četiri neovisna prodajna odjela: 

  • MySun – vlastiti brend za električno i IC grijanje s poviješću dužom od 15 godina
  • KoopChem – širok izbor ljepila, ljepljivih traka i brtvila za industriju i građevinarstvo
  • Ekogradnja – ekološki građevinski materijal
  • KoopAutomotive – oprema i alati za automehaničare

Odjel MySun

Artikli za električno grijanje tvrtke MySun etablirali su se na tržištu svojom učinkovitošću, kvalitetom i malim početnim ulaganjima, uz dugi vijek trajanja i jamstvo. MySun grije već više od 10.000 zadovoljnih korisnika, kako krajnjih kupaca tako i tvrtki, a ugrađuje se i u mobilne kućice domaćih proizvođača. Od samog početka surađujemo s pouzdanim europskim proizvođačima, pionirima u području električnog i IC grijanja, što nam omogućuje da MySun proizvodi budu najviše kvalitete, testirani i optimizirani u skladu s najnovijom tehnologijom. 

Već 30 godina gradimo povjerenje i svake smo godine dobitnici najviših bonitetnih ocjena

Tvrtka Koop trgovina d.o.o. certificirana je za standard ISO 9001, a već nekoliko godina nositelj je certifikata bonitetne izvrsnosti AAA, koji dodjeljuje bonitetna agencija Bisnode te certifikata poslovne izvrsnosti Excellent SME, koji dodjeljuje Slovenska gospodarska komora u suradnji s bonitetnom agencijom Coface Slovenija. 

certifikati tvrtke Koop trgovina d.o.o.

Kontaktirajte nas