Sažetak košarice

Košarica je prazna

Artikl je dodan u košaricu

Košarica je prazna

Obročno plaćanje već od 10 € mjesečno. Trenutačno odobrenje

LeanPayCards

Korisnik

Zaboravili ste lozinku?

Još nemate račun?

Registrirani korisnici imaju pristup prethodnim narudžbama.

Izradi račun
Loading ...

O nama

MySun je registrirani brend tvrtke Koop trgovina d.o.o. koja već više od 30 godina pruža rješenja u području industrije, građevinarstva i grijanja. Danas naše materijale i artikle upotrebljava jedan od najvećih proizvođača mobilnih kućica, kamp-kućica, kampera, plovila, kućanskih aparata i visokotehnološke stolarije na našem tržištu.

140463f025a9cb7834d088ef80616be4.png

Zajedno do pravih rješenja

Za razliku od mnogih drugih ponuđača, Koop nudi najoptimalnija rješenja koja najbolje odgovaraju individualnim potrebama kupaca. Podrška kupcima i poslovnim partnerima iznimno nam je važna, stoga u svim prodajnim odjelima savjetujemo, testiramo i omogućujemo pouzdanu podršku pri isporuci i kupnji. 

Danas Koop ima četiri neovisna prodajna odjela: 

  • MySun – vlastiti brend za električno i IC grijanje s poviješću dužom od 15 godina
  • KoopChem – širok izbor ljepila, ljepljivih traka i brtvila za industriju i građevinarstvo
  • Ekogradnja – ekološki građevinski materijal
  • KoopAutomotive – oprema i alati za automehaničare

Odjel MySun

Odjel MySun električno grijanje etablirao se na tržištu svojom učinkovitošću, kvalitetom i malim početnim ulaganjima, uz dugi vijek trajanja i jamstvo. MySun grije već više od 10.000 zadovoljnih korisnika, kako krajnjih kupaca tako i tvrtki, a ugrađuje se i u mobilne kućice domaćih proizvođača. Od samog početka surađujemo s pouzdanim europskim proizvođačima, pionirima u području električnog i IC grijanja, što nam omogućuje da MySun proizvodi budu najviše kvalitete, testirani i optimizirani u skladu s najnovijom tehnologijom. 

Već 30 godina gradimo povjerenje i svake smo godine dobitnici najviših bonitetnih ocjena

Tvrtka Koop trgovina d.o.o. certificirana je za standard ISO 9001, a već nekoliko godina nositelj je certifikata bonitetne izvrsnosti AAA, koji dodjeljuje bonitetna agencija Bisnode te certifikata poslovne izvrsnosti Excellent SME, koji dodjeljuje Slovenska gospodarska komora u suradnji s bonitetnom agencijom Coface Slovenija. 

7e60c5279e0a47c47ec8aac761a7fea1.png

Kontaktirajte nas