O nama

Odgovorni smo prema okolišu

U KOOP TRGOVINI brinemo i odgovorni smo prema okolišu, stoga pri odabiru svih prodajnih programa uvijek pazimo i na ekološki aspekt. Odlučujemo se za proizvođače koji odabiru ekološki primjerene materijale i proizvode na ekološki način. Klijentima na svim područjima pružamo najsuvremenije te okolišu i čovjeku prilagođena rješenja.

Pratimo novosti i educiramo se

Ulaganje u nova znanja i praćenje novosti za nas je od ključnog značaja jer smo svjesni da možemo dati odlične savjete i nuditi najbolje samo ako pratimo trendove i najsuvremenija rješenja. Na temelju novo stečenih znanja, osvježavamo i dopunjavamo i naš prodajni program.

Već više od 25 godina ostavljamo trag

Još od 1990. godine svojim kupcima nudimo najbolja rješenja koja su prilagođena potrebama svakog pojedinca. Ponosni smo da već više od 25 godina svojim kupcima nudimo najbolje. Svoje korektno i kvalitetno poslovanje već niz godina zaredom dokazujemo certifikatom zlatne izvrsnosti AAA i certifikatom poslovne izvrsnosti Excellent SME Slovenija.

Jesmo i želimo ostati tvrtka u koju klijenti diljem Slovenije imaju povjerenja zbog stručne usluge i kvalitete, tehnološke savršenosti proizvoda te široke ponude inovativnih i renomiranih proizvoda svjetski poznatih proizvođača, kao i visokokvalitetnih vlastitih robnih marki.

                

 

Zašto surađivati s KOOP TRGOVINOM?

PRUŽAMO TEHNIČKU PODRŠKU

Sa svojim klijentima – vama, u svakodnevnom smo kontaktu. Ako i kada smo vam potrebni, nudimo vam individualno savjetovanje i mogućnost isprobavanja opreme u našim prostorima. Prilagođavamo se vašim potrebama i tražimo za vas najoptimalnija rješenja.

IMAMO ŠIROK ASORTIMAN

Cjelovitim programom električnog grijanja možemo opremiti vaše prostore „od glave do pete“. U svojem asortimanu nudimo kako poznate strane robne marke, tako i vlastitu robnu marku visokokvalitetne električne tehnike grijanja MySun.

PRUŽAMO LOGISTIČKU PODRŠKU

Imamo veliko i dobro opskrbljeno skladište, što nam omogućava da vam naručeno isporučujemo brzo i ažurno.

PRILAGOĐAVAMO SE VAŠIM POTREBAMA

I kada sami niste potpuno uvjereni da ste odabrali najbolje rješenje za svoje potrebe, naši komercijalisti znat će vas posavjetovati. Svojim klijentima često manjim izmjenama u narudžbi štedimo novac i pomažemo odabrati opremu koja je za njihove potrebe najprimjerenija.

KONKURENTNI SMO

Svjesni smo da je uz širok izbor važna i cijena. Uvijek tražimo samo najbolje za vas, po najboljoj cijeni.

Top