POVOLJNO I UČINKOVITO

Električno podno grijanje MySun je cijenom povoljno, energetski štedljivo i načinom grijanja zdravo rješenje za vaš dom. Osigurava visoku udobnost boravka, uz nisku početnu investiciju i dugi vijek trajanja. Učinkovitost električnog podnoga grijanja MySun osniva se na više čimbenika:

  • Gotovo idealan profil topline: Podovi jednakomjerno prenose toplinu u prostor, tako da ne dolazi do pregrijavanja zraka pod stropom i s tim do nepotrebne potrošnje energije.
  • Niža temperatura zraka: Velika površina grijanja i jednakomjerno raspoređena toplina po podu omogućava vam da osjetite istu ugodu topline kod 2-3 stupnja niže temperaturi nego kod klasičnog grijanja.
  • Potpuni nadzor nad grijanjem: Na štedljivost podnog grijanja MySun možete i sami utjecati preko termostata, koji vam omogućavaju postavljanje željenog vremena grijanja. Grijanje tako potpuno prilagodite svojim potrebama i navikama. Postavljanjem termostata u svaku prostoriju možete u prostorijama postaviti i različite temperature.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA, BEZ ODRŽAVANJA

Montaža električnog podnog grijanja MySun je jednostavna, brza i bez većih građevinskih radova. Električno podno grijanje u odnosu na klasično podno grijanje je lakše, tanje i ne zahtjeva kotao s kotlovnicom, kao ni cijevi i druge uređaje. Isto tako, električno podno grijanje MySun ne zahtijeva nikakvo održavanje.

POGODNO ZA POSTAVLJANJE POD GOTOVO SVE VRSTE PODNIH OBLOGA

Električno podno grijane MySun možete postaviti pod većinu podnih obloga, kao što su parket, laminat, keramičke pločice, topli pod, tepih, PVC i vinil.

Ovisno o načinu ugradnje možete se odlučiti između grijaćih mreža i grijaćih folija. Grijaće mreže možete položiti pod gotovo sve vrste podnih obloga, dok se grijaće folije upotrebljavaju za plivajuće podove.

100 % SLOBODA PRI REGULACIJI I POTPUNI NADZOR NAD GRIJANJEM

Pametnim termostatom MySun Smart WiFi možete električnim grijanjem vašega doma upravljati bilo kada i od bilo kuda.
Osim pametnog termostata MySun WiFi, uz koji dobijete besplatnu aplikaciju za mobitel (namijenjenu za Android kao i za iOS korisnike), na izboru su i drugi termostati, namijenjeni manje ili više zahtjevnim korisnicima.

DOBRO ZA ZDRAVLJE I UGODNO ZA BORAVAK

  • Ne isušuje zrak
  • Ne diže prašinu
  • Uvijek topli pod

JAMČENA KVALITETA, DUGI VIJEK TRAJANJA I JAMSTVO

Električno podno grijanje MySun ima vijek trajanja 30+ godina i 20 godina jamstva bez doplate.