CIJENOM POVOLJNI I ŠTEDLJIVI

IR paneli MySun su cijenom povoljni, energetski štedljivi i načinom grijanja zdravo rješenje za vaš dom. Početna investicija je puno niža od drugih načina grijanja, tako da u godinu dana s IR panelima uštedite na grijanju od 40 % pa do 60 %. Štedljivost IR panela MySun bazira se na više faktora:

  • Nema gubitaka: Energija se kroz IR-panele MySun u potpunosti pretvori u toplinu grijanja prostora.
  • Manje uključenja tokom dana: Način IR-zagrijavanja omogućava dulje zadržavanje topline u prostoriji, zbog čega se kroz dan manje uključuje nego što je to slučaj kod klasičnih sistema grijanja.
  • Niža temperatura zraka: Budući su kod IR-grijanja zagrijane sve površine u prostoriji, postiže se ista ugoda topline kod 2-3 stupnja niže temperature, nego kod klasičnog grijanja.
  • Potpuni nadzor nad grijanjem: Na štedljivost IR panela MySun možete i sami utjecati putem termostata, koji omogućavaju postavljanje vremena uključenja i željene temperature za svaku prostoriju posebno. Takvim upravljanjem postižemo da je svaka prostorija grijana kada i koliko je to potrebno.

BEZ ODRŽAVANJA

IR paneli MySun ne trebaju nikakvo održavanje, budući da nema gibljivih dijelova, tekućina ili plinova, za koje bi bilo potrebno godišnje održavanje. Osim toga i sama montaža je iznimno jednostavna i brza, tako da se instalacija IR-panela odvija bez većih građevinarskih radova.

DOBRO ZA ZDRAVLJE I UGODNO ZA BORAVAK

  • Ne isušuju zrak
  • Ne dižu prašinu
  • Griju kao sunce, a bez štetnih UV-zraka
  • Isušuju zidove i sprječavaju nastanak plijesni

100 % SLOBODA PRI REGULACIJI I POTPUNI NADZOR NAD GRIJANJEM

Pametnim termostatom MySun Smart WiFi možete električnim grijanjem vašega doma upravljati bilo kada i od bilo kuda. Takvim pametnim termostatom dobijete još više slobode za upravljanje. Recimo, da se vraćate s posla i primijetite da je zahladilo, a htjeli biste da vas dočeka topli dom. Putem preko mobitela (pripazite na upotrebu mobitela u vožnji!) uključite grijanje i uživajte u dolasku kući i toplini čim otvorite vrata.

Osim pametnog termostata MySun WiFi, uz koji dobijete besplatnu aplikaciju za mobitel (namijenjenu za Android kao i za iOS korisnike), na izboru su i drugi termostati, namijenjeni manje ili više zahtjevnim korisnicima.

JAMČENA KVALITETA, DUGI VIJEK TRAJANJA I JAMSTVO

MySun IR paneli izrađeni su u EU, imaju vijek trajanja od 30+ godina i 15-godišnje jamstvo bez dodatnih troškova.