Prikazuje se svih 7 rezultata

BAHIA3 BEL

1.993,54kn2.491,83kn
Električni cijevni kupaonički radijator BAHIA3 moderni je radijator s preciznim sobnim termostatom, a velika grijaća površina daje mnogo prostora za sušenje ručnika i rublja.
Odaberi opcije

BASIC PRO

785,29kn1.168,26kn
Električni konvektorski radijatori BASIC PRO namijenjeni su onima kojima je cijena glavni čimbenik kupnje. Unatoč niskoj cijeni, radijatori su u potpunosti proizvedeni u Francuskoj.
Odaberi opcije

EXCELLANCE 2 PRO

1.702,84kn2.584,20kn
IR radijatore Excellance odlikuju čiste i moderne linije koje se uklapaju u svaki prostor. Patentirani IR grijaći elementi pružaju visku udobnost boravljenja, a zajedno s preciznim grijaćim termostatom i vremenskim programatorom osigurana je ekonomičnost sustava.
Odaberi opcije

IR panel MySun Art – C_07

2.272,64kn3.826,81kn
IR panel MySun Art je oslikani panel koji je funkcionalan tijekom cijele godine. U hladnim danima očarat će vas vrhunskim djelovanjem, sa štedljivošću i ugodnom toplinom, a u toplim mjesecima glavnu ulogu preuzet će kvalitetna dekoracija koja će krasiti vaš dom sve dane u godini. IR paneli MySun Art su stvarno slike koje griju. *IR paneli MySun ART dostupni su na zahtjev uz avansno plaćanje, zato proizvod nije moguće vratiti.  **Predviđeno vrijeme isporuke je 2 tjedna. Za detaljnije informacije o isporuci nazovite ili kliknite na link dolje i rado ćemo vam pomoći.
Odaberi opcije

IR paneli MySun CLASSIC

1.372,41kn2.804,69kn
Univerzalni IR paneli MySun Classic prikladni su za sve vrste prostora u kojima se boravi i ne boravi. Idealno je postavljanje na klasični ili spušteni strop ali može biti montiran i na zid. Površina je hrapava s termokristalnom prevlakom. IR paneli su u bijeloj boji, ali moguće je naručiti panele u boji uz nadoplatu (donja RAL ljestvica sa bojama).
Odaberi opcije

IR radiator Excellance Smart

2.462,83kn3.649,95kn
IR radiator s patentiranim IR grelcem iz ALU litine za učinkovito in varčno ogrevanje. Vgrajen termostat in digitalna krmilna enota Smart EcoControl.
Odaberi opcije

TACTIC PRO

1.043,76kn1.500,45kn
Električni konvektorski radijatori TACTIC PRO namijenjeni su onima koji žele najviše za svoj novac, zbog čega su najbolje prodavani radijatori u našem prodajnom programu
Odaberi opcije