Priznanja, postignuća

Priznanje za dobar i kvalitetan rad

             

     

 

Već nekoliko godina zaredom smo primatelji certifikata poslovne izvrsnosti CompanyWall business, certifikata boniteta izvrsnosti AAA, koji dodjeljuje bonitetna kuća Bisnode, i certifikata poslovne izvrsnosti Excellent SME koji izdaje Trgovačka komora Slovenije u suradnji s bonitetnom kućom Coface Slovenija.

Takva priznanja potvrđuju naš kvalitetan rad i dokaz su da smo pouzdano, kredibilno poduzeće za suradnju s klijentima, kupcima, dobavljačima, osiguravajućim kućama, bankama i drugim poslovnim partnerima kako iz domaćeg, tako i iz stranog poslovnog okruženja.

Certifikati

ISO 9001 od Bureau Veritas primili smo prije par godina na kojeg smo jako ponosni jer smo dugo radili da to postignemo i sada nam služi kao dokaz kvalitete.

Priznanje Općine Brežice

U listopadu 2018. godine primili smo priznanje Općine Brežice za dugogodišnje iznimno poslovanje te za doprinos na području gospodarskog razvoja i prepoznatljivosti Općine Brežice.

Priznanje je našem direktoru uručio načelnik Općine Brežice na svečanoj dodjeli koja se održala u Viteškoj dvorani brežičkog dvorca.

Foto: Rok Retelj

Što nam dobiveni certifikati i nagrade znače?

Ponosni smo na svaki zasluženi certifikat i nagradu jer nam znači priznanje za trud, uloženi rad i vrijeme, sva odricanja putem i, naravno, potvrdu da idemo u pravom smjeru. Našim klijentima takva priznanja mogu biti pokazatelj da imaju pouzdanog partnera koji im pomaže na njihovom putu.

Top