PRIZNANJA ZA DOBAR I KVALITETAN RAD

Već nekoliko godina zaredom dobitnici smo platinastog AAA certifikata izvrsnosti koji dodjeljuje Bisnode, certifikata izvrsne poslovne izvrsnosti MSP-a koji je izdala Gospodarska komora Slovenije u suradnji s Coface Slovenija i poslovnim certifikatom Company Wall izvrsnosti.

Također se možemo pohvaliti i dobivenim međunarodnim certifikatom kvalitete ISO 9001.

 

Ovakve nagrade potvrđuju naš kvalitetan rad i dokaz su da smo pouzdana, vjerodostojna tvrtka za suradnju s kupcima, kupcima, dobavljačima, osiguravajućim društvima, bankama i ostalim poslovnim partnerima iz domaćeg i inozemnog poslovnog okruženja.

PRIZNANJE OPĆINE BREŽICE
U listopadu 2018. dobili smo priznanje Općine Brežice za dugogodišnje izuzetno poslovanje i za doprinos na polju gospodarskog razvoja i vidljivosti Općine Brežice.

Nagradu je našem ravnatelju uručio načelnik Općine Brežice Ivan Molan na svečanoj sjednici održanoj u Viteškoj dvorani dvorca Brežice.

ŠTO MENE DOBIJAJU POTVRDE I NAGRADE?
Ponosni smo na svaki zasluženi certifikat i nagradu, jer to znači priznanje za naš trud, rad i vrijeme, sva odricanja na tom putu i, naravno, potvrdu da plovimo u dobrom smjeru. Međutim, za naše klijente takva priznanja mogu biti pokazatelj da imaju pouzdanog partnera koji će im pomoći na putovanju.