OPĆI UVJETI
Opći uvjeti internetske trgovine mysun.si sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), preporukama Gospodarske komore, Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) i Zakona o elektroničkim komunikacijama -1).

Savjetujemo vam da pažljivo pročitate dolje navedene Uvjete i odredbe prije korištenja web stranice internetske trgovine. Kupca obvezuju opći uvjeti koji vrijede u trenutku kupnje (naručivanje putem interneta). Prilikom narudžbe korisnik se podsjeća na opće uvjete poslovanja i potvrđuje svoje poznavanje s njima davanjem narudžbe.

Mysun.si je internetska trgovina kojom upravlja tvrtka Koop trgovina d.o.o., Cesta bratov Cerjakov 43, 8250 Brežice, matični broj 5812089, porezni broj SI76767787, u daljnjem tekstu skraćeno Koop trgovina d.o.o., ili također prodavač ili pružatelj usluga e-trgovine.

Paušalni uvjeti poslovanja odnose se na rad mysun.si, korisnička prava i poslovni odnos između davatelja / prodavatelja i kupca.

DOSTUPNOST INFORMACIJA (SAŽETAK ZAKONODAVSTVA)
Ponuditelj / prodavač obvezuje se da će kupcu uvijek pružiti sljedeće podatke:

a) identitet tvrtke (naziv i sjedište tvrtke, matični broj);
b) kontakt adrese koje omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon);
c) bitne karakteristike robe ili usluga (uključujući usluge nakon prodaje i jamstva);
d) dostupnost proizvoda (bilo koji proizvod ili usluga ponuđena na web mjestu trebala bi biti dostupna u razumnom roku);
e) uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način, mjesto i vrijeme isporuke);
f) jasno i nedvosmisleno odrediti cijene pokazujući uključuju li već poreze i troškove prijevoza;
g) način plaćanja i dostave;
h) vremensku valjanost ponude;
i) rok unutar kojeg je još uvijek moguće odustati od ugovora i uvjete za odustajanje; uz to, ako i koliko kupac košta vraćanje proizvoda;
j) postupak prigovora, uključujući sve detalje osobe za kontakt ili korisničke službe.

NAČINI PLAĆANJA – UVJETI PLAĆANJA
U internetskoj trgovini mysun.si davatelj omogućuje sljedeće načine plaćanja:

1. Plaćanje po primitku robe gotovinom ili debitnom karticom *

Ako želite preuzeti robu na mjestu preuzimanja mysun.si i platiti je u gotovini prilikom preuzimanja, u narudžbi označite opciju Osobni preuzimanje. Uplatu radniku izvršite na mjestu preuzimanja po primitku računa u gotovini ili platnom karticom.

Omogućujemo plaćanje karticama BA Maestro, MasterCard®, Visa,…

U slučaju da svoju narudžbu želite platiti gotovinom prilikom dostave na vašu adresu (pouzećem), također odaberite opciju Plaćanje dostavom. U tom slučaju iznos narudžbe dostavljaču plaćate u gotovini kada dostavljač isporuči naručenu robu na vašu adresu. Po primitku robe ne nudimo mogućnost plaćanja platnom karticom.

* Plaćanje platnom karticom nakon preuzimanja moguće je samo u slučaju osobnog preuzimanja na mjestu sakupljanja mysun.si.

2. Plaćanje ponudom / predračunom (pretplatom)

U slučaju da želite platiti svoju narudžbu putem ponude / predračuna, to posebno naznačite na obrascu naloga za izravnu bankarsku transakciju. Telefonska sekretarica prikazat će vam ponudu / procjenu na ekranu i istovremeno je poslati na vašu e-poštu. Kada je plaćanje ponude / predračuna vidljivo na našem bankovnom računu, obrađujemo vašu narudžbu do kraja i osiguravamo isporuku / prihvaćanje robe.

3. Plaćanje putem interneta putem plaćanja ili kreditnom karticom

U slučaju da želite platiti kreditnom ili debitnom karticom odmah na kraju narudžbe, odaberite opciju Neposredna kupnja karticom. Prilikom narudžbe bit ćete preusmjereni na sigurnu vezu kako biste izvršili plaćanje.

Omogućujemo plaćanje karticama BA Maestro *, MasterCard®, Visa,…

* Kupnje pomoću BA Maestro kartice moguće su ako vaša banka dopušta internetske kupnje.

4. Leanpay obročno plaćanje putem interneta

Jednostavan i inovativan način kupovine na rate koji ne zahtijeva da korisnik posjeti banku ili nepotrebne papire.

Kredit se odobrava / odbija putem mrežne prijave u samo 4 minute.

internetsko plaćanje na rate
fiksna kamatna stopa
broj obroka 3, 6, 12, 18 ili 24
za kredite od 50,00 EUR do 3.000,00 EUR
LeanPay je dobio dozvolu od Ministarstva ekonomskog razvoja i tehnologije za potrošačko kreditiranje u Republici Sloveniji (broj dozvole: 323-8 / 2018/9). Također ima ugovor s Bankom Slovenije o pristupu SISBON registru.

Više o uvjetima korištenja LEANPAY-a možete pročitati OVDJE.

Tvrtka KOOP TRGOVINA d.o.o., samo je kreditni posrednik i nije odgovorna za radnje zajmodavca u postupku provjere kreditne sposobnosti i odobravanja zajma.

CIJENE I VRIJEMI DOSTAVE
Sve cijene u internetskoj trgovini mysun.si navedene su u EUR i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene objavljene u trenutku narudžbe su važeće.

internetska cijena
Odnosi se na sve registrirane kupce mysun.si internetske trgovine koji izvrše kupnju putem mrežne košarice na web stranici www.mysun.si i prilikom kupnje u