Novo u ponudi

Novo – radijatori Adeos i Airevo

Radiatorji Adeos in Airevo

Posebnost električnih hibridnih radijatora ADEOS in AIREVO je u tome da spajaju sva tri načina grijanja; IR grijanje, akumulaciju i konvekciju. Ova kombinacija patentiranih grijaćih tijela i inteligentne upravljačke jedinice omogućava vrhunsku udobnost boravljenje uz minimalnu potrošnju električne energije Za sve vas koji želite više od samo toplog doma!
Električni radijatori ADEOS i AIREVO kombiniraju tri načina grijanja, IR grijanje, akumulaciju i konvekciju. Kombinacija koja je razvijena s jednim jedinim ciljem – da korisniku pruži vrhunsku udobnost boravljenja i istovremeno uštedu u potrošnji struje.
Radijatore ADEOS i AIREVO odlikuje moderan i bezvremenski dizajn koji se uklapa u moderne i klasične prostore Patentirana inteligentna kontrolna jedinica omogućava digitalno upravljanje s mogućnošću vremenskog programiranja. Funkcija prepoznavanja otvorenog okna i detektor prisutnosti u prostoru još dodatni doprinosi manjoj potrošnji električne energije.
Grijaći element radijatora je IR grijaća folija u kombinaciji s patentiranim grijaćim elementom iz lijevanog željeza FONTE ACTIVE® Radijatori su u cijelosti izrađeni u Francuskoj, imaju 5-godišnje jamstvo i potpuno su u skladu s novom EU direktivom EcoDesign ErP 2018.