Članci

OD SKICE DO IZVRŠENJA

Od skice do izvedbe- Grelna folija

Kako do učinkovitog i ekonomičnog električnog sustava grijanja?

U tvrtki Koop trgovina ne samo da vam nudimo zapakirane proizvode, već vam nudimo i rješenja i savjete. Često smo s vama već u početnoj fazi projektiranja nove zgrade ili adaptacije.

Jedan takav primjer je projekt koji smo nedavno proveli za klijenta koji se odlučio za podno grijanje u kuhinji i dnevnoj sobi.

Prvo smo razgovarali s klijentom o njegovim željama i potrebama te o vrsti podne obloge, jer od toga u velikoj mjeri zavisi  vrsta i snaga ​​grijaćeg tijela za ugradnju. Klijent je u ovom konkretnom slučaju odlučio ukloniti postojeći laminat, položiti podno grijanje i vratiti natrag postojeći laminat.

Slijedila je skica koju je pripremio klijent:

Od skice do izvedbe- Grelna folija

Na temelju skice nacrtali smo prostor u mjerilu…

Od skice do izvedbe- Grelna folija

… i već nakon nekoliko usklađivanja napravili smo točan plan polaganja grijaćih folija. Pod zonama gdje su elementi (kuhinjski pult, sjedeća garnitura, televizija) odlučili smo ne postaviti grijaćih tijela.

Od skice do izvedbe- Grelna folija

Nakon izrade plana slijedila je montaža. Prvo podna izolacija STR …

… i zatim polaganje MySun folije za grijanje

Preko MySun folije za grijanje postavili smo PE zaštitnu foliju. Cijelu stvar povezali smo s MySun Digi termostatom i time je naš rad bio završen. Klijent je tada položio postojeći laminat i postavio elemente odnosno namještaj na svoje mjesto. U samo dva dana sve je izgledalo kao prije.

Ako razmišljate o podnom grijanju u vašem domu, gore opisani primjer dobar je dokaz da se s pravim pristupom i stručnim savjetima to može napraviti jednostavno i brzo, bez  opsežnih građevinskih i instalacijskih radova.

U tvrtki Koop trgovina d.o.o. nudimo stručni savjet, kao i ugradnju svih MySun sustava grijanja. U slučaju zabrinutosti ili dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    ** KOOP TRGOVINA d.o.o. posebnu pažnju i brigu posvećuje zaštiti vaših osobnih podataka. Detaljnija pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Uvjetima poslovanja.