CIJENA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA

CIJENA ELEKTRIČNOG PODNOG GRIJANJA

Za razliku od klasičnog radijatorskog grijanja, električno podno grijanje doprinosi boljem i ugodnijem osjećaju boravljenja u vašem domu. Električno podno grijanje je niskotemperaturno, stoga zrak ima veću relativnu vlažnost te je manje suh i zdraviji. U usporedbi s klasičnim podnim grijanjem za ugradnju nije potreban estrih, lakše je, tanje te ne zahtjeva bojler, kotlovnicu, cijevi i druge uređaje koji početnu investiciju čine neusporedivo većom.

Cijena električnog podnog grijanja
.Cijena električnog podnog grijanja

1. Cjenovne prednosti električnog podnog grijanja

Stereotip da je električno grijanje skupo danas više ne stoji. Korisnici su spoznali da grijanje na električnu energiju ima brojne cjenovne prednosti pred tradicionalnim centralnim sustavima grijanja:

 • Niska početna investicija
 • Ekonomičnost potrošnje
 • Jednostavna i jeftina montaža
 • Bez većih građevinskih zahvata
 • Brza prilagodba sustava i dug životni vijek…

Električno podno grijanje ravnomjerno distribuira toplinu, tako je pod uvijek ugodno jednakomjerno topao. Zbog velike površine možemo grijati na nižim temperaturama, što se pozitivno pokazuje i na mjesečnom računu za grijanje.

Cijena električnog podnog grijanja_
.

2. Cijena električnog podnog grijanja po m2

Električno podno grijanje MySun uz pravilnu montažu i uporabu slovi za ugodan, učinkovit i ekonomičan sustav grijanja. Sustavi podnog električnog grijanja pogodni su za sve vrste prostora, a mogu se postaviti ispod većine završnih podnih obloga. Grijaće tijelo su grijaći kabeli, odnosno grijaći tepisi ili pak grijaća folija. Bitna razlika među njima je u načinu ugradnje i cijeni. Dok se cijena grijaćih tepiha kreće od 220 kn po m2, cijena grijaće folije iznosi oko 250 kn po m2.

Zanima vas kako optimizirati električno podno grijanje za vlastiti prostor? Javite se za sve dodatne informacije:


  ** Društvo KOOP TRGOVINA d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljnija pravila o uporabi i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u kartici Uvjeti poslovanja.

  Vezani proizvodi:

   

  stranski meni stranski meni
  Top